HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Review Craft Sepanjang Cuti Sekolah


Assalammualaikum..Amboi tajuk "Review Craft Sepanjang Cuti Sekolah"..Lol..macam banyak jer craft yang dibuat..Actually yang nak di-sharekan hanya ada 2,3 gambar sahaja..Sebenarnya ada lagi tapi yang nak disharekan ini, rasanya capture yang paling cantik habislah..Tahu ada tatabahasa yang salah disitu..=P Abaikan..Sekarang bukan masa belajar bahasa melayu..^^ *joke*
Paper clip bookmark
-
Keychain felt nama(no fiber)
-
Keychain sulaman benang. *Abaikan huruf "J" yang terbalik itu..Nasib baik customer tak marah..hehe"
-
Keychain felt nama(ada fiber) dan Brooch kucing.

Amacam??Chomel-chomel tak?? Haha perasan..Kebanyakkan craft yang dibuat semua dari sumber felt..Jadi,saya memanfaatkan cuti sekolah ini dengan jual craft-craft ini di group-group dalam facebook..Hehe..Alhamdulillah dapatlah menjana duit poket sikit-sikit cuti ini..Anyway,thanks kepada mereka yang sudi membaca entry kali ini sampai ke noktah terakhir..^^


Thank you for visit my blog

8 comments:

  1. http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-year-end-first-ga-by-fnz.html tag :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks tag..In Shaa Allah saya join.. ^^

      Delete
  2. Brooch kucing tu comel gile :D jual ke ? haha :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks yer..Yups..Tapi dah stop jual.. (:

      Delete
  3. Comelnyerr .. Boleh buat untokk saya dopp ? Harga berapa ek ? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang mana yer?? Boleh tapi lambatlah..cuz sekolah dah nak buka kan..XD

      Delete