HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Banyaknya Giveaway,Segmen dan Contest 2012 ini!


Assalammualaikum semua..
Sila beritahu isteri,girlfriend,adik,kakak,ibu mertua dan lain-lain tentang GA yang berlangsung sepanjang 2012 ini.Tau tak,apa yang perlu dititikberatkan kejujuran?Mengelike,follow,click dah share.Beratus kelebihan,beribu ganjaran.Dan yang paling gila lagi,hadiah yang diberi sebab bertuah adalah AWESOME!
 Sama-sama jerit Argghhh...Ingat lagi tahun 2011,tak ada lah banyak GA yang berlangsung kan??See sekarang,punya berlambak GA yang berlangsung..Rasanya,semua peringkat umur boleh anjurkan GA,janji dia tahu guna laptop,netbook atau komputer..Tapi,ada GA yang menipu, kena tipu dan macam-macam lagi..Ngee~ Faham-faham jelah maksud tersirat itu...hehe..Kebanyakkan GA yang menipu ini dalam kalangan blogger yang nak naikkan follower blog kan??Rasanya lah..Bila follower dah naik batalkan GA.Fuhh,sila insaf..Kalau batalkan sebab tak dapat sambutan itu boleh diterima..Beremosi pula..Hehe..Tapi,harap tak ada lagi isu ini..Akhir2 ini,cuba membutakan mata tengok GA yang keluar dekat dashboard saya dan jemputan dekat shoutbox..Bukan tak nak join..see,dekat older post saya..semuanya entry GA..ish,bilalah owner blog ini nak update entry selain GA kan..huhu..Siapa suruh korang buat GA yang menawarkan hadiah yang memikat hati..hehe..Tapi sekarang sedang mengawal tangan ini daripada join terlampau bnyk GA..hehe..Tapi tetap akan join GA..sikit-sikit..^^ Apa-apa,nak ucapkan selamat kembali ke sekolah kepada blogger yang masih sekolah lagi termasuk saya..hehe..>.<


Thank you for visit my blog

12 comments:

  1. wee.. comel je ayat dia, tukar dari zalora punya. xD

    ReplyDelete
  2. terima kasih untuk infonya, lain kali saya harus lebih berhati-hati. dalam blog saya pun sudah berlambak Giveaway, segmen dan contest yang saya join.. harap2 tangan saya ni tidak gatal mahu ikut2 join lagi.. takut pula ditipu. ikut join yang tiada hadiah je.. hihihi, tapi saya ikut join ni sekadar suka2 je... ikut join sikit pun, bolehlah... ok kan pemilik blog Fiqah hamed??? hihihi... singgah.. :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama..give me 5..Yups..join sikit2..hehe..thanks singgah yer sherlyanna Angiela

      Delete
  3. yup.. betul tu, tahun 2012 penuh dengan kemeriahan...
    itulahh sebahagian kelebihan untuk para blogger... anyway... good luck for your blog...
    peace :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh..Thanks yer..kamu juga..good luck.. (:

      Delete
  4. pening jugak feedbox berderet GA..haha...jd kita pilih2 ckit..nak taknak la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama..pening..boleh dikatakan dekat shoutbox mesti ada jemputan GA..yups..pilih sikit2 yang mana berkenan..(:

      Delete
  5. Yeah ! Giveaway memang banyak tahon ni . Tapi , yang bencinya orang menipulah . Mula-2 tawarkan hadiah best-best , pastuh tiba-tiba nak batalkan . Alasannya , ada orang tuduh dia menipu . Namak sangat menipu ! Haha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh adik..sabor jelah - hantu kak limah.. hehe..=P

      Delete
  6. hew hew . kesian yg kena tipu, balik2 penganjur yg kne mrh . mueehe :3
    lawo ayat dek. pinjam bole ? huhu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups..ayat tuh ker?? haha..bole2..^^

      Delete