HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Button Badge Saya


Assalammualaikum semua..Masa cuti sekolah ini saya ada membuat tempahan button badge dari >> Button Badge & Sticker Kahwin Murah << Serious owner-nya sangat baik..Harga yang ditawarkan pun murah..Cara pembayaran ialah melalui bank in,tapi saya bayar guna pos..hehe..Gatal betul nak bayar guna pos..Hehe..Act,malas nak pergi bank.Oleh sebab bayar guna post punya pasal,terjadinya trajedi stem terbalik..lol..masa itu cuak juga takut duit tak sampai..tapi nasib baik sampai dengan lawaknya kepada penjual..haha..
Nampak ketebalikkan stem disitu?? hehe..=P
Okeyh,tak nak membebel banyak-banyak..Inilah hasilnya :
-
-
Lawakan?? Hehe..Serious suka sangat dengan hasilnya.Apa-apa pun terima kasih kepada sis >> Dysha << sebab memperkenalkan penjual Button Badge & Sticker Kahwin Murah ini kepada saya..Eh,kalau korang berminat nak tempah tapi tak tahu nak design macam mana untuk button badge korang,korang boleh tempah dekat sis >> Dysha <<,then suruh owner Button Badge & Sticker Kahwin Murah buatkan atau suruh owner Button Badge & Sticker Kahwin Murah buat dan design-kan sekali pun boleh..^^ 
Moral of  the story untuk entry ini 
Jangan berangan-angan bila letak stem..Hehe


Thank you for visit my blog

37 comments:

  1. Awwwwww, bestnya ada button badge sendiri! Nak juga! Ala, tak sempat nak order sebab 7 Jan dah nak masuk asrama. TT^TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.sekarang designkan dulu..nanti ada cuti sekolah,boleh order terus..jangan sedih..(:

      Delete
  2. Cantiknye..nak satu..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..in shaa Allah kalau ada rezeki lebih..^^

      Delete
  3. comel sgt-sgt! >< Jeles. Haha :D

    ReplyDelete
  4. Hurm, cantik sayang, akak tak sempat nak bagi doodle untuk adik, disebabkan akak sebuk buad blog orang, Act, doodle tu sangat comey sayang :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh..tak per sis..comel?? Doodle sis lagi comel..^^

      Delete
  5. cantik lah awak ! design tu dorang buat jugak ke awk buat sndri ? mcm berminat jee neh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..design tuh saya buat sendiri..tapi kalau nak dia designkan pun boleh..nanti dia tunjukkan cntoh design yg dia buat sebelum dijadikan button dkt customer untuk confirmkan design..^^

      Delete
  6. comelnyaaaaaaaaa button badge tuuu :D

    ReplyDelete
  7. Salam, akak nak tanya ni pasal hadiah tu. Dye blm sampai g. Sponsor dh anta k dik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam..dia kata dia dah hantar..tapi saya rasa sponsor tuh menipu cuz ada khabar angin yg mengatakan dia menipu..tapi saya tak pastilah..nanti,cuba sis contact dengan dia

      Delete
  8. Replies
    1. harga boleh bincang dngn owner tuh.in shaa allah sis akan dapar harga yg terbaik..^^

      Delete
  9. fiqah, takmo hadiah ke. nnt jenguk sini ehhh. :)

    farizafairuz.blogspot.com/2013/01/pemenang-teka-teka-raya-shopping-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah reply..nnt kalau ada apa2 gtau yer..^^

      Delete
  10. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

    JOM JOIN ! SURE MENANG ! TRUST ME KAK :)
    YOU WILL :)

    ReplyDelete
  11. ehh , ohsemnyee . huda pun nak tempah lah :D

    ReplyDelete
  12. salam dear sy try buka nama akak yg awak bg utk tempah design tu xboleh la..boleh bg contact no?sy nak tempah design

    ReplyDelete