HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh


"click banner to join"

There are 7 Fantastic winners will be chosen.
Due date : 31 Jul 2016


Thank you for visit my blog

Shopping Beg di Nile



Assalamualaikum semua..Sebelum hari raya harituh,ada join Giveaway dari Nile..and ternampak lah beg ini dekat situ..terus rasa nak beli..even memang takkan pakai punya beg ini raya tuh..haha..Orang lain duk sibuk beli baju raya,buat kuih..aku pula sibuk nak grab beg ini..haha..Time nak dekat raya-lah banyak SALE yang memang gila-gila murah..Beli beg ini dengan hanya RM8.60 sahaja(tak termasuk postage)..memang rugilah sesiapa yang tak grab peluang tuh kan...actually beli ini untuk kegunaan di u nanti.."pikir untuk masa depan".hehe..^^ maaf-lah nak habis raya baru nak update pasal ini..hehe.. =P
Anyway, nak bagi tahu servis Nile terbaik..aku bank in pagi tuh..esok barang dah sampai..ingat maybe took few days barang tuh sampai..al maklumlah nak dekat raya sangat time tuh..Lagipun ada baca review dari customer lain yang ada juga barang yang mereka beli tak sampai..risau juga time tuh..tapi aku percaya..maybe depends dekat tempat korang tinggal..sebab kadang-kadang process dekat sebahagian tempat yang lambat..
Bungkusan dari Nile
Beg yang dibeli... Drawstring bucket bag "
Condition : Good
Material beg : Best(kain tebal)
gambar dari "Nile"


Thank you for visit my blog

Daehan Minguk Giveaway By Siti Yang Menaip


"click banner to join"

Saya peminat Daehan Minguk Manse juga...^^
Ditag :
Nurina


Thank you for visit my blog

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak


"click banner to join"

Due date : 25.7.216 ( 7.00 a.m. )
Announcement of the winner : 25.7.2016 ( 8.00 a.m. )


Thank you for visit my blog

Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza


Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza
"click banner to join"

Hadiah Pemenang Pertama
Berupa barangan bernilai RM50

Hadiah Pemenang Kedua
Berupa barangan bernilai RM30

Pemenang Saguhati
Topup bernilai RM10

Tarikh Bermula Giveaway :
15 Jun 2016 (10 Ramadhan 1437)

Tarikh Tamat Giveaway :
11.59 malam 15 Julai 2016 (10 Syawal 1437)

Tarikh keputusan pemenang akan diumumkan pada :
Isnin / 18 Julai 2016 ( 13 Syawal 1437)


Thank you for visit my blog

GIVEWAY PERTAMA edisi Raya


"click banner to join"

Hadiah

1. Tambah nilai RM 5 untuk 4 orang pemenang
2. Tudung bawal AJ untuk 2 pemenang 
3. 5 pemenang akan dipilih untuk menghiasi bloglist bulan Ogos di blog SYF.DEAN

Segmen ini bermula pada 1/7 dan akan tamat pada 31/7 tepat pukul 12 tengah malam. 


Thank you for visit my blog

GIVEAWAY BY SYAZWANI MAZLAN 2016


http://syazwani30.blogspot.my/2016/06/giveaway-by-syazwani-mazlan-2016.html
"click banner to join"

Pemenang bertuah akan menerima tudung/selendang beserta mask sheet setiap seorang!! Jadi.... tunggu apa lagi, jom baca syarat-syarat penyertaan. Mudah je...

Buat satu entri bertajuk  GIVEAWAY BY SYAZWANI MAZLAN 2016 (letak gambar di atas tu beserta syarat-syarat penyertaan.
Follow Blog Wani
Like Page Wani
Selesai buat entri, komen entri ini dan beri link entri tersebut
Terbuka untuk Bloggers seluruh Malaysia
Tarikh Tutup Penyertaan 13 Julai 2016


Giveaway akan terbatal jika penyertaan kurang daripada 30 orang.


Thank you for visit my blog

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh


"click banner to join"

Due date  : 13 Julai 2016
Result date : 14 Julai 2016


Thank you for visit my blog

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016


5 items yang menjadi pilihan :
1. ProductDrawstring bucket bag
JLM2016 Sales price: RM8.60
Date: 28/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 500 units only




2. ProductTraveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



3. ProductWaterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only



4. Product: Trendy Candy Color Pant
JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 29/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


5. ProductStylish Slim Fit Jeans
JLM2016 Sales price: RM17.90
Date: 29/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only


How to join?
Please follow this step << Click Me >>

Price to be won :


Chech Result << HERE >>
Due date : 30 Jun 2016 , 11.59pm
Winners are selected by Random.org


Thank you for visit my blog

Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin


Bersempena dengan bulan Jun 2016 yang merupakan ulang tahun perkahwinan ke-4 mummy, bulan Ramadhan Al Mubarak,  dan kelahiran putera sulung mummy, Dzal Aidi Fiqry yang kedua tahun. Mummy berbesar hati untuk menjayakan satu Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin khas untuk pembaca blog mummy www.azlindaalin.com . Mummy tak buat syarat berat untuk Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin. 

GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BERSAMA AZLINDA ALIN 


Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin


Thank you for visit my blog

Giveway Shawl Raya by Aryana Couture


"click banner to join"

Tag : 
All reader who reads this entry..^^
Due date : 26 JUN 2016


Thank you for visit my blog

Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016


Hye hye salam perkenalan . 
Kami adik beradik Ema & Lisa ingin mengucapkan SALAM SAYANG salam Ramadhan . Blog VetoVirago sudah pun 1 tahun 4 bulan & ini merupakan first giveaway kami , dengan harapan agar semua bloggerian senyum selalu dan happy-happy ajerrr ...
KLIK GAMBAR UNTUK JOIN GIVEAWAY 
Hadiah yang ditawarkan untuk
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
ini adalah :- jengg , jengg , jenggg !!!
Untuk SEORANG yg bertuah sahaja ... (pemenang dipilih oleh adik kembar kami berusia 9 tahun) :
  • 1 x T-shirt Exclusive Sabun Sejuk Sedap berharga RM 58
... dan +10 hadiah menarik yg lain , iaitu :
  • 2 x Sabun Sejuk Sedap berharga RM 35 
  • 2 x Sampul Duit Raya Sabun Sejuk Sedap
  • 2 x Tapak iklan di Top Sponsor Blog selama sebulan
  • 2 x Duit Raya RM 5 / boleh tukar ke topup
  • 2 x Beg Tote Bercorak - tinggi 44cm x lebar 37cm
(boleh pilih design kegemaran)
Terima kasih sudi join
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
Moga anda bertuah & berjaya
Tarikh Mula :15.06.16 (Rabu)
Tamat : 30.06.16 11.59 malam (Khamis)
Keputusan pada : 02.07.16 (Sabtu)


Thank you for visit my blog

Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Segmen Sampul Duit Raya  Seindahcerita | Alhamdulillah, tahun nie sampul duit raya DIY yang nieyl jual mendapat sambutan yang menggalakkan.. hari ini dengan berbesar hati dan rendah dirinya nieyl nak buat 1 segmen untuk semua follower blog seindahcerita. Suka tak? Nieyl menjadi 2 pemenang sampul duit raya..dengan menggunakan khidmat En.Random.org

"click banner to join"

Syarat-syaratnya..

1. Follow Blog Seindahcerita

2. Follow Instagram Nieylanadia

3.Like Fanpage Seindahcerita

4. Buat Entry bertajuk Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita

5.Letak banner dan link ke entry ini

6.Jangan lupa tinggalkan URL entry dalam entry ini okey!


Atau korang boleh terus copy code di bawah dan paste di html entry korang :)


Thank you for visit my blog

Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA


Assalamualaikum semua. Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA. Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik disini).  Pelancaran Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz ni akan dapat membantu anda dalam membuat pemilihan shawl yang cantik, glamour, exclusive dan menarik untuk anda gayakan. Lebih-lebih lagi nak raya ni kan?



Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi teraru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!


Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz



Thank you for visit my blog

Contest Jubah By Zaza Iman


"click banner to join"

www.zazaiman.com ( link kan ) merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.

Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman

Contest Jubah By Zaza Iman
Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :

HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang
Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam

Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan

Yeahhh..best kan??

Kalau korang nak join boleh klik SINI . 


Thank you for visit my blog

Hijab Galeria dah ada SHOP!!



Assalamualaikum semua..ingat lagi tak post FH tahun lepas pasal ini Rambang mata tengok tudung di Hijab Galeria ..Buat sesiapa yang masih ingat..Alhamdulillah~ Anyway,FH ada berita baik buat semua..Sekarang pihak Hijab Galeria akan membuka shop mereka sendiri..Buat penduduk Pinang..FH jelous..sebab Hijab Galeria akan membuka kedainya di Pinang..
Location :
Di Seberang Perai, Penang.DI medan perniagaan pauh (frontage)..bertentangan dengan mydin bukit mertajam yang baru dibuka
Tapi belum buka lagi ea..Shop itu akan dibuka pada 6 Februari 2016 Yang sebelum ini tertanya-tanya Adakah Hijab Galeria ini mempunyai kedai..harap entry kali ini terjawab segala persoalan.. Dan pihak Hijab Galeria tidak menggunakan order melalui whatsapp kerana dulu pihak Hijab Galeria pernah bagi number whatsapp tapi banyak confuse sebab customer mesej dekat dua2 tempat.So,sesiapa yang berminat nak beli boleh terus pm terus pihak Hijab Galeria sendiri..sebab kalau comment suruh pihak Hijab Galeria pm..memang tidak akan dilayan sebab beratus-ratus komen dekat setiap gambar..Susah pihak mereka untuk pm setiap seorang..So,korang kenalah pm sendiri pihak Hijab Galeria baru dilayan..

Buat pengetahuan semua..stok dekat Hijab Galeria cepat sangat habis..So,korang kena cepat-cepatlah kalau dah berkenan dengan tudung tuh..tambah-tambah lagi kalau tudung tuh merupakan keluaran terbaru...Sebab sebelum ini nak beli,banyak stok yang berkenan dah habis..sob3..so,korang kena ALERT-lah ea..

Belanja sikit beberapa design yang ada di Hijab Galeria






Extra : Pihak Galeria selalu juga buat Giveaway/Contest dekat page mereka..Mana tahu korang salah seorang pemenang..Jangan lupa mencuba..^^






Thank you for visit my blog

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih


Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)


Thank you for visit my blog

Giveaway from Suria Online Shop


"click banner to join"
Tamat : 18 January 2016


Thank you for visit my blog

DIY Postcard Giveaway by Sally Samsaiman


"click banner to join"
Hadiah:
"harap antara yang bertuah"


Thank you for visit my blog