HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Pemenang Mini Segmen : 2 Days


"Mohon maaf sangat-sangat kalau tak lawa..saya pun manusia biasa.."
Pemenang Mini Segmen : 2 Days ialah

Tahniah kepada pemenang..Yang tak menang,jangan kecewa..In Shaa Allah ada masa saya buat lagi segmen ini..Memang niat nak bagi semua yang baik hati join,tapi kekangan masa yang tak mengizinkan..Harap semua faham..
#Bagi pemenang Mini Segmen : 2 Days boleh tuntut vektor korang melalui email saya "fiqah_chokollis@yahoo.com"sertakan,link entry dan no. bertuah korang....
Terima kasih~


Thank you for visit my blog

11 comments:

  1. thankyou sebab sudi join Segmen Sekejap Simple ! Senarai peserta sudah diupdate , goodluck ye :D

    http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-sekejap-simple.html

    ReplyDelete
  2. allhamdulillah ! saya menang ! yay ! terima kasih akak ! btw, good luck for your spm..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih :D Comel sangat >.< Terima kasih Terima kasih Terima kasih Terima kasih Terima kasih Terima kasih Terima kasih Terima kasih Terima kasih Terima kasih Terima kasih Terima kasih

    ReplyDelete
  4. alhmdlh trm ksh fiqah comel sgt2.xsgka gmbr kasut pon fiqah boleh buat sbb bk tengok smua bg gmbr muka.tq fiqah bk email skunk

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah menng plak..hehe..terima kasih..(^_^)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah menang , thanks fiqah ;) hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah :D Thanks . Brtw . Good Luck Akak :D

    ReplyDelete
  8. Cantiknya gambar vector tu ^_^

    ReplyDelete
  9. jemput singgah. :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/menang-segmen-by-fiqah-hamed.html

    ReplyDelete