HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Giveaway Birthday Azhafizah


"klik banner untuk join"
Biar pantun berbicara.....

Jalan yang gelap tiada kereta
Memandu seorang berhati-hati
Bismillahirrahmanirrahim sebagai pembuka kata
Semoga pantun ini memikat hati

Pilihan di sana pilihan di sini
Mencari keredhaan di dalam hati
Namanya Azhafizah pemilik giveaway ini
Artworknya cantik tersentuh hati

Angan-angan hanyalah maya
Menjadi hobi yang ternanti-nanti
Orangnya kreatif sudah berpunya
Itulah Aidil si pemilik hati

Bendanya licin ingatkan keli
Rupa-rupanya hanya sekeping plastik
Perkahwinan terjalin indah sekali
Semoga berkekalan sehingga mati

Impiannya hanya untuk berjaya
Mengubah nasib keluarganya kini
Bakat seninya menjadi kerjaya
Bersinar cantik si Blogger ini

Pergi membeli di kedai Pak Mat
Membeli bawang dan juga cili
Bulan Februari tarikh keramat
Lahirnya puteri yang cantik sekali

Pergi ke Jusco bershopping sakan
Jualan murah di sana sini
Selamat Hari Lahir ku ucapkan
Khas buat Birthday Girl ini

Makan pagi bersama Kamsiah
Order pula jus ceri
Di sini ku tinggalkan hadiah
Yang hanya mampu kuberi ^^

Ekekeke..gelak seorang-seorang buat pantun tak jadi ini..hehe..
Psst : Maaf curi beberapa gambar dan kalau terkasar bahasa dalam pantun ini~


Thank you for visit my blog

47 comments:

  1. GUD LUCK DEAR.
    SETUJUUUU..;-)
    JEMPUT JOIN..;-)

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2014/01/birthday-giveaway-by-cik-ayue.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dik...semoga berjaya..akak pun da join jgk..hehe..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..Terima kasih sudi join Fiqah.wow..siap ada vector tu..errr..amek gambar yang mana ni?macam dah lupa pulak gambar asalnya..nanti bgtau eh..:) All the best.Wallpaper dah send via email :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam..ini gambar kahwin sis dengan gambar sis dengan blogger Uzu..hehe..saya gabungkam..^^

      Delete
  4. good luck everyone! singgah and follow sini

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. orang yang sebenar lagi lawa..thanks yer sis..^^

      Delete
  6. Semoga berjaya untuk kita bersama..;)

    ReplyDelete
  7. wah.. kemain pantun gitu.. sweet.. good luck :)

    ReplyDelete
  8. ade masa berpantun2..gud2 (,")
    ~pn supik~

    ReplyDelete
  9. menarik sangat pantun tu.
    ada peluang utk menang ni. hehe.
    good luck :)

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama..balas kunjungan :)

    ReplyDelete
  11. gud luck... dr segmen yg sama.. balas kunjungan

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  12. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  13. Singgah membalas kunjungan anda :D

    ReplyDelete
  14. singgah balas kunjungan..menariknya entry

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum fiqah. wahh bestnya pantun. sheila singgah dari giveaway yang sama. semoga berjaya dan murah rezeki ya (",)

    ReplyDelete
  17. Salam..singgah sini balas kunjungan dan follow..gud luck..:-)

    ReplyDelete
  18. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  19. best la pantun. heheh. HANA dr segmen yang sama juga. follow sini :)

    ReplyDelete
  20. suka pantun ni...geli hati baca
    singgah dari GA yang sama
    http://vitamindiha.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  21. Datang balas kunjungan...
    All the best ya. :)

    Wow, hebat berpantun.. :)

    ReplyDelete
  22. comel pantun! blas kunjungan ke sini..

    ReplyDelete
  23. Singgah di sini berbalas kunjungan sahabat dari segmen yang sama...pantu yang menarik,semoga berjaya sahabat.

    ReplyDelete
  24. berbalas kunjung.dari GA yang sama..good luck

    ReplyDelete
  25. singgah dan balas kunjungan ;)
    selamt berkenalan !

    ReplyDelete
  26. wahhh siap ada pntun lg..hehe terbaik....:)
    selemat bersegmen...^^

    ReplyDelete
  27. Terbaik lah pantun ni .. detail!!
    Fiqah mesti seorang pemantun kan ... hehehehe
    serangan balas dari segmen yg sama!! ..

    ops serangan lak .. kunjungan .. hehhehehe

    ReplyDelete
  28. salamm..yong singgah bls kunjungan kt sini. thanx ye sudi jenguk blog yong.
    pandainya fiqah berpantun..goodluck ye dear :)

    ReplyDelete
  29. Tahniah sebab menang top referral tempat pertama! Usaha anda berjaya:)

    ReplyDelete
  30. singgah sini.. :) all the best ye..

    ReplyDelete
  31. Replies
    1. Oh. Saya lambat pickup. Dah menang! Tahniah! :D

      Delete
  32. Tahniah Fiqah ...
    Top refferal !!!
    memang peminat awak ramai! ^^

    ReplyDelete
  33. singgah dari GA yang sama..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete