HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Request Doodle dari Mardiah Diana


Dah lama tak terima doodle request,akhirnya ada seorang blogger yang minta aku lukis doodle untuk dia..dengan senang hati lukis,walaupun dah lama tak melukis..hehe..Tiba-tiba aku rasa puas hati tengok mulut doodle tuh.macam cantik jer aku tngk..hehe..perasan kejap..selalu bab lukis mulut,tangan semua fail..Sekarang nak kena belajar lukis tangan pula..hehe..okeyh..ini dia doodle yang telah siap..Harap blogger tuh sukalah..Jangan curi yer,doodle tuh hak milik dia..^^ 
Jangan terkejut,aku publish doodle tuh dalam original size,memang besar kedabak
http://3.bp.blogspot.com/-WHVFDDt-Slo/Usd42dulGDI/AAAAAAAAHUo/i5Qz9L2UId0/s1600/New+Picture+(1).png
Pemilik doodle diatas ialah Mardiah Diana
Sedekah sini >> klik <<


Thank you for visit my blog

15 comments:

  1. Assalamualaikum dik Fiqah....terima kasih dik...comel,cute dan cantik doodle yang adik buatkan untuk akak...akak suka sangat....

    ReplyDelete
  2. wah cantiknya. keep it up ^^

    ReplyDelete
  3. wahhh cantiknyaaa. scha nak jugakk. amek tempahan ke caner nih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh3..ini buat free jer dik..kalau nak pm sis dkt page..^^
      Bila waktu terluang sis lukiskan..(:

      Delete
  4. wah cantikya berapa ni kalau macam ni? saya pun nak lah jelessss :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Free jer sis,boleh request dkt saya,seelok2nya pm dkt page..^^
      In Shaa Allah ada masa,saya buat..(:

      Delete
  5. Alololo comelnyaaa .. Aisshh mulut kita fail .. Cantik sangat mulut dia . Memang susah nak buat mulut kan kak .. Akak guna software apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..itu pun baru girst time buat mulut tuh..hehe..sis guna SAi..^^

      Delete
  6. Waa.. free ke :3 Nak juga, boleh? *muka tak malu* hehehe..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. cantik sangat... klau nk buat request, brapa bayarannya ya?

    ReplyDelete