HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Simple Review Emergengency Couple


Bismillahirahmanirahim..Selamat pagi semua..Maaf dah lama menghilang..huhu..Tangan ini makin lama makin malas menaip..Nak melukis pun dah tak berapa dalam mood..Tapi disebabkan aku suka dengan karakter Ji Hyo dalam Emergency Couple ini..So,aku try melukis semalam..Posing doodle yang aku lukis agak pelik..Tegak semacam tapi sambil itu kenyit mata..hehe..Awkward Posing!! 
"Doodle ini tidak bermaksud nak membuka aib sesiapa pun..Hanya doodle biasa..^^"
Sinopsis Ringkas Emergency Couple
'Emergency Couple' adalah drama Korea yang bercerita tentang sepasang suami isteri yang berkahwin pada usia yang muda.Namun,tidak sampai setahun mereka telah bercerai disebabkan kepribadian mereka yang tidak bersefahaman.Enam tahun kemudian,takdir mempertemukan di saat mereka merupakan salah seorang pelatih di sebuah hospital.
Setakat ini,drama ini baru disiarkan di korea sahaja..So,sekarang dapat tengok online jer..
Yang baru nak menonton boleh pergi
Selamat menonton~


Thank you for visit my blog

14 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik Fiqah....rindu ni kat adik...lama menghilang...tapi doodle tetap comel yang adik buat..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam..tak sangka ada yang rindu saya..hehe..in shaa Allah nanti kena rajinkan diri update entry..hehe..tq sis..(:

      Delete
  2. alahaiii comelnya doodle ni...nak tempah dgn Fiqah lah doodle...boleh x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Linda..tapi fiqah tak ambil tempahan..kalau nak request boleh..just pm dekat fanpage saya sahaja..(:

      Delete
  3. comelnya Ji Hyo versus doodle ni..:)

    ReplyDelete
  4. comelnya doodle watak jihyo tuu... hehe.. :DD

    ReplyDelete
  5. @moon , @suzzi junior & @eyqa yushaiza : tq2..^^

    ReplyDelete
  6. tak sempat lagi nak tengok cerita ni..comel doodle fiqah buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ada masa..tengoklah sis..tq2..(:

      Delete
  7. new giveaway started come join

    www.mymomsbest.us
    namesherry.com
    sherryshopping.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. nampak cam sakit gigi plak.. ehhehe

    ReplyDelete