HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Pengumuman untuk Peserta Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla


TAMAT
Assalammualaikum semua..Apa ini tak habis-habis dengan Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla nie..hehe..sabar erk..Actually dulu fiqah ada bincang dengan ieyla untuk bagi surprise untuk peserta yang tidak bertuah dalam GA ini..Atas persetujuan kedua-dua pihak kami pun bersetuju nak bagi surprise dekat peserta yang tidak bertuah..Seronok tak dapat surprise dari kami berdua??hehe..
Fiqah nak minta tolong sangat-sangat kepada peserta yang tak dapat hadiah lagi atau tidak tersenarai dalam
 >> Pemenang Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla <<
untuk bagi link GA"Partner GA By Fiqah & Ieyla" entry korang dekat kotak komen ini..
maaf kalau menyusahkan..tapi fiqah terpaksa buat macam ini..nak tahu yang korang betul-betul peka dengan entry fiqah dan fiqah nak bagi surprise dekat mereka yang betul-betul serious nak kan hadiah...(:

Nota kaki :
*sila letakkan link GA"Partner GA By Fiqah & Ieyla" entry korang di kotak komen ini.
*surprise dirahsiakan setakat ini..hehe..jangan tanya,k apa surprisenya
*hope korang tidak kecil hati dengan fiqah,kalau fiqah bertindak kejam..maaf.. (:
*available untuk peserta tidak bertuah sahaja.

Jangan lupa letak link entry GA korang tuh yer..
Salam..


Thank you for visit my blog

15 comments:

  1. http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

    ReplyDelete
  2. http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

    ReplyDelete
  3. http://citerwana.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

    ReplyDelete
  4. fiqah, kalau yg ade tsenarai dlm list pemenang hari tu tp hadiah di random semula blh join tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. (: janji tak dapat hadiah..(:
      bagi link erk

      Delete
    2. http://silenceprovince.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

      entri giveaway sy dah delete sebaik je diumumkan pemenang hari tu, xpe ke? hihi

      Delete
  5. http://suriana2207.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. http://princessaliessa.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

    HArap dapat hadiah kali ni..

    ReplyDelete
  7. http://itscookiemonsterstory.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html dah terlambat ke? :)

    ReplyDelete
  8. http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

    ReplyDelete
  9. Tak terlambat lagi...akan berakhir minggu depan.. (:

    ReplyDelete
  10. http://ceritaciklebah.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

    ReplyDelete
  11. http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

    ReplyDelete
  12. nie link yang tak menang nie ;) kalo ade khabar gmbra,
    ley ke shoutxbox hana ;) trimas <3
    http://dhyeahana.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. link ini kena ada permission baru boleh masuk..hmacam mana erk??

      Delete