HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Shopping Beg di Nile



Assalamualaikum semua..Sebelum hari raya harituh,ada join Giveaway dari Nile..and ternampak lah beg ini dekat situ..terus rasa nak beli..even memang takkan pakai punya beg ini raya tuh..haha..Orang lain duk sibuk beli baju raya,buat kuih..aku pula sibuk nak grab beg ini..haha..Time nak dekat raya-lah banyak SALE yang memang gila-gila murah..Beli beg ini dengan hanya RM8.60 sahaja(tak termasuk postage)..memang rugilah sesiapa yang tak grab peluang tuh kan...actually beli ini untuk kegunaan di u nanti.."pikir untuk masa depan".hehe..^^ maaf-lah nak habis raya baru nak update pasal ini..hehe.. =P
Anyway, nak bagi tahu servis Nile terbaik..aku bank in pagi tuh..esok barang dah sampai..ingat maybe took few days barang tuh sampai..al maklumlah nak dekat raya sangat time tuh..Lagipun ada baca review dari customer lain yang ada juga barang yang mereka beli tak sampai..risau juga time tuh..tapi aku percaya..maybe depends dekat tempat korang tinggal..sebab kadang-kadang process dekat sebahagian tempat yang lambat..
Bungkusan dari Nile
Beg yang dibeli... Drawstring bucket bag "
Condition : Good
Material beg : Best(kain tebal)
gambar dari "Nile"


Thank you for visit my blog

3 comments:

  1. Salam singgah sini dik....comelnya beg...

    ReplyDelete
  2. tak penah lak try beli online dari website ni

    ReplyDelete