HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Yeah!! Selesai sudah..


Tumblr_megs6ipzzv1qfsqnto1_500_large
Assalammualaikum..Setelah sekian lama menghilang akhirnya terupdate juga entry untuk bulan march ini..Apa yang dah selesai?? Sebenarnya saya dah selesai buang perabot lama"edit blog" dalam blog ini...Mengambil masa lebih kurang dua hari..hikhik.."lamanya mengedit blog".Kalau korang perasan blog saya dah berwajah baru..Yeah sejak sekian lama terkota juga impian di hati nak blog berwajah baru..walaupun simple..Asal sedap mata ini memandang sudahlah..Kalau ada comment yang membina dalam memperbaiki hasil edit saya ini amat dialu-alukan..Harap sudi beri pendapat..


Thank you for visit my blog

12 comments:

  1. selamat kembali ke dunia blogger..hehehe

    ReplyDelete
  2. cik akak suka tengok...kemas kali dik...banner tu boleh pusing...wah hebat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..alhamdulillah ada juga yang suka design baru saya..thanks yer..^^

      Delete
  3. cantik! Saya pun baru lepas make-over kan blog. Jadi sungguh kelam.. Fufufu.. :3

    ReplyDelete