HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Vektor untuk pemenang Segmen Gambar Aku Di Vektor?


Assalammualaikum semua..Harituh fiqah ada buat Segmen Gambar Aku Di Vektor?
Semua vektor pemenang telah diagihkan..(":
Jom tengok gambar yang telah divektorkan..
Agak-agak korang kenal tak gambar yang telah fiqah vektorkan ini..
-
-
-
-
 -
-
 -
-
 -
-
 -
-
-
-
Tahniah kepada pemenang...Insyaallah kalau ada masa lagi, fiqah buat segmen ini untuk yang kedua kali..(":
ehh?? Ada ker yang nak join?? =P


Thank you for visit my blog

Segmen Doodle Dresses (Muslimah) by MMR


*klik banner untuk join*
Nama : Fiqah
Warna Mengikut Angka :

1 - #FF5E5E
2 - #000000
3 - #00FFF7
4 - #FF5E5E
5 - #00FFF7
Link Blog : http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/
Fiqah tag semua yang baca entry ini..(":


Thank you for visit my blog

Pengumuman pemenang Segmen Gambar Aku Di Vektor?


Bismillahirrahmanirrahim..
Pemenang Segmen Gambar Aku Di Vektor?

Bagi entry kreatif :
5.http://myon9diari.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
12.http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
14.http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
17.http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html

Bagi random.org :
9.http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
18.http://zamani84.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html

Tahniah buat pemenang. (":

Bagi pemilihan entry kreatif,diadili oleh adik Laila Najihah dan Fiqah sendiri..Setelah fiqah fikir-fikirkan fiqah memilih 4 pemenang bagi entry menarik.Maaf kalau sebelum ini fiqah kata memilih 3 pemenang..
Bagi pemilihan random.org,diadili oleh adik Faiz.
Fiqah minta maaf sangat-sangat tak dapat bagi semua orang vektor tuh.Harap kamu semua dapat memahami..Yang tidak tersenarai boleh cuba lagi pada masa akan datang.. (":

Bagi pemenang sila hantar detail dekat email fiqah :
fiqah_chokollis@yahoo.com

Entry Segmen :
URL gambar : *bagi gambar yang jelas erk* (:

*fiqah akan beri tahu apa-apa masalah,kalau gambar yang diberi tidak dapat divektorkan sebab fiqah pun baru belajar juga.Harap memahami*



Thank you for visit my blog

Senarai peserta Segmen Gambar Aku Di Vektor?


1.http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
2.http://doodlemerah92.blogspot.com/2012/11/gambar-aku-di-vektor.html
3.http://acha-asha-official.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
4.http://eiydahkhalidah.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
5.http://myon9diari.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
6.http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
7.http://gurlz-elm0.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
8.http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
9.http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
10.http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/11/segment-time-segmen-gambar-aku-di-vektor.html
11.http://aimishyuu.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
12.http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
13.http://misschillax.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
14.http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
15.http://rasyilaahmad.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
16.http://blogbudakkeci.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
17.http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
18.http://zamani84.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
19.http://catatansigadisloading.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
20.http://superaofficalbloggie.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
21.http://nabila-aziz.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-divektor.html
22.http://cikcat.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html

Insyaallah petang nie,3.30p.m. fiqah akan umumkan pemenangnya..Tunggu yer..
Peserta yang join segmen fiqah ini,bolehlah blogwalking atau follow bloggers yang join segmen ini..
Sama-sama mengeratkan silaturrahim..(":


Thank you for visit my blog

Segmen Gambar Aku Di Vektor?


TAMAT!!
http://1.bp.blogspot.com/-cyVXNnBg5Vs/UJzsthzVhLI/AAAAAAAAFF4/gVTW58cFrEs/s320/Untitled-1.png
Syarat-syarat :
1.Follow blog Fiqah & Adam . WAJIB.
2.Follow twitter Fiqah & Adam . Tak WAJIB.

Cara Menyertai : 
1.Buat tajuk entry " Segmen Gambar Aku Di Vektor? " .
2.Copy banner di atas dan linkkan ke entry ini . Jika dari blog fiqah,linkkan ke blog fiqah.Jika dari blog adam linkkan ke blog adam .
3.Dalam entry itu,nyatakan sebab anda ingin divektorkan mengikut kreativiti masing-masing.
4.Tag minimum seorang rakan blogger .  Lebih, lagi bagus.
5.Siap dan publish entry itu!! Hantar link entry segmen korang dekat kotak komen ini.

Cara Pemilihan :
Entry yang paling kreatif dan random.org.

Hadiah :
Hanya 3 peserta dengan entry yang kreatif dan 3 peserta bertuah akan mendapat vektor

Contah gambar divektorkan :
>> klik saya <<
>> klik saya <<

Tarikh Tamat :
Apabila cukup 30 peserta
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maaf fiqah terpaksa tamatkan cepat atas sebab-sebab tertentu..(":
Nantikan pengumuman pemenang petang ini.. (:


Thank you for visit my blog

Pemenang Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla


Ingat lagi tak banner GA yang buruks ini?? Terlupa GA yang mana satu?? hehe..Tak per,tak marah pun.. =P Klik banner tuh..then,tahulah korang GA yang mana..hehe..sebelum itu fiqah nak minta maaf sangat-sangat atas kelewatan pengumuman pemenang..ini pun fiqah umumkan tanpa partner fiqah,Ieyla..Fiqah terpaksa umumkan juga sebab minggu depan fiqah ada final exam,3 minggu tak silap fiqah final examnya..maybe tak dapat on9 lama masa itu..So,terpaksa umumkan juga hari ini..Tanpa membuang masa jom kita tengok siapa yang menang..((:
-
-
Sponsor : >> Liyana Hazid <<
Header Transparent :
89.http://arie-arisha.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-ieyla.html
45.http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
71.http://rarachruppy.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
Edit Gambar Awesome :
34.http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
59.http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
Cursor Favourite Anda :
42.http://misschillax.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
99.http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-and-ieyah.html
Lirik Lagu :
51.http://bubugijo.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
79.http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
Sijil Penyertaan Giveaway :
101.http://dewy-avis.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
76.http://initafshukripunyediary.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
19.http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
16.http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
24.http://jarijemarikaku.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
Button Badge Blog :
103.http://meetmissdream.blogspot.com/2012/10/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
23.http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
Banner Animated :
48.http://cyahok.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
84.http://www.jajasutera.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
Banner Non-Animated :
73.http://friendly-person.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
13.http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
Cover Facebook Timeline :
28.http://aisyah-mrs-pinky.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
41.http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-and-ieyla.html
Assalammualaikum Greeting Text :
17.http://didijojo.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
Salam 1 Malaysia Greeting Text :
3.http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
Welcome Click To Enter :
78.http://wyna95nubies.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
68.http://revciless.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Mizzs Ninie <<
Review Blog :
14.http://be-ma-boy.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
9.http://fiqahgemokk.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
97.http://cikohbulan.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Ejulz-Sophie Paris Malaysia <<
Barangan yang bernilai RM25 kebawah*bergantung kepada stok* :
87.http://qirakira.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Fea Beads <<
Top up RM5 :
86.http://ainfarhanayusoff.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Cadar Murah <<
Selimut Baldu :
29.http://nurulezateeob.blogspot.sg/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Sweeties Pretty Lens <<
Voucher Discount 10 % :
21.http://shapurplegirl.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
77.http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
1.http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
80.http://theofficialsiteofninaletto.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
50.http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Aliya Tralala <<
Keychain Felt Craft :
8.http://iralone09.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
26.http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
Shawl :
53.http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
7.http://anis-tikah.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Nabila Muhammad <<
Teddy Bear :
72.http://izzatipunyerblog.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Syafirah Darwisyah <<
Edited Template Washed Denim :
20.http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html *akan dirandom sekali lagi*
-
-
Sponsor dari >> Sirambotmaggi <<
Banner :
49.http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
47.http://skyb4pinky.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> BubuCraftie <<
Keychain Ketchup & Mustard with Kawaii :
65.http://alinmaslina.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
37.http://aku-balqis.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Stylish Syafinaz <<
Blouse :
46.http://ghansayrock.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Blouse Closet <<
item dari Blouse Closet :
91.http://budakcomel06.blogspot.com/2012/09/a-s-s-l-m-u-l-i-k-u-m-haiii-d-cantik.html
96.http://lindafuad.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Craft Maria Diana <<
Voucher 5% :
54.http://gscblogger.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Dazzling Lens <<
Voucher RM10 :
2.http://fatyniefazlan.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
33.http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
11.http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-and-ieyla.html
75.http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
88.http://rawforlove.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
81.http://misslyzeer.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
82.http://aliyatralala.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
4.http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
5.http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyl.html
30.http://citerwana.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Contactlens Havenly Sight <<
Lens :
85.http://the-red-heart.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Maria Diana Shoppe <<
Voucher 5% :
70.http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
43.http://itsmesyakieraa.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
6.http://fruttielovalies.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
12.http://niqistory-niqi.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
69.http://silenceprovince.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html *akan dirandom sekali lagi*
-
-
Sponsor dari >> Handmade by Zilah <<
Top up RM10 :
100.http://cheriteradiatasawan.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Hotz Mumma <<
Brooch :
95.http://mrsyaya2.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> CAAH Mini Shoppie <<
Bracelet :
92.http://farhahirdina.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> SweetyBeauty Shoppe <<
Tudung Bawal Printed :
36.http://mizzikastories.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> MiracleLight Shop <<
Gelang Manik :
56.http://www.liam-s.co.cc/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Penyelamat Engkau <<
Top up RM10 :
57.http://mimiey-budax-nkalz.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
Top up RM5 :
62.http://zierwazainal.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
-
-
Sponsor dari >> Sara Damia Alwi <<
Keychain & Button Badges :
10.http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
93.http://daniesyahisme.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html
60.http://azeemagilesengalayam.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-leyla.html
-
-
fuhh..penat menaip entry ini..=P Congrats buat yang menang yer.. (: Yang tak menang jangan risau..ada surprise untuk kamu semua nanti,maybe lepas fiqah final exam...insyaallah.. (: Kalau sudi doakan untuk fiqah dipermudahkan jawab soalan nanti yer.. Fiqah bagi masa 3 minggu untuk korang tuntut hadiah..Macam mana nak tuntut hadiah ?? Boleh pm fiqah disini >> Fiqah << yang tak ada fb boleh email fiqah : fiqahchokollis@yahoo.com

Sertakan :
Link Entry :
Bukti Menang :
Hadiah :

langkah lain akan diberitahu selepas fiqah reply text kamu semua..Kalau fiqah lambat reply jangan marah,maybe masa tuh tengah busy study.. (:
Thanks.. (:

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jom join GA ini
*hope sudi join*


Thank you for visit my blog

Sudi tak join??


Assalammualaikum semua..lama tak update blog..hehe..fiqah nak tanya kalau fiqah buat segmen ada tak yang nak join??Hadiahnya vektor..Vektor?? Apa tuh..hehe..bagi yang tak tahu nie fiqah kasi contoh vektor yang fiqah pernah buat.. (:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
dan
>> klik saya <<

Nak tak??tapi vektornya tak lah lawa mcm blogger lain yang pandai buat vektor tuh..sikit2..fiqah retilah..hehe..
Kalau ada banyak respons positif untuk fiqah buat segmen ini,fiqah akan buat segmen ini secepat mungkin..(: 


Thank you for visit my blog

Vector pertama


Assalammualaikum semua..Hari ini nak update vector yang fiqah buat pertama kali, dari semalam sampai hari ini..hehe..(': Rasanya fiqah dah berjam-jam menghadap komputer untuk lukis vektor-vektor yang tak berapa nak jadi nie.. =P Jom usya tengok gambar yang telah di-vektor oleh fiqah...
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Korang suuka yang mana?? (:
Harap sudi komen untuk fiqah memperbaiki lagi vektor yang fiqah lukis nie.. >.<


Thank you for visit my blog