HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Pengumuman pemenang Segmen Gambar Aku Di Vektor?


Bismillahirrahmanirrahim..
Pemenang Segmen Gambar Aku Di Vektor?

Bagi entry kreatif :
5.http://myon9diari.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
12.http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
14.http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
17.http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html

Bagi random.org :
9.http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html
18.http://zamani84.blogspot.com/2012/11/segmen-gambar-aku-di-vektor.html

Tahniah buat pemenang. (":

Bagi pemilihan entry kreatif,diadili oleh adik Laila Najihah dan Fiqah sendiri..Setelah fiqah fikir-fikirkan fiqah memilih 4 pemenang bagi entry menarik.Maaf kalau sebelum ini fiqah kata memilih 3 pemenang..
Bagi pemilihan random.org,diadili oleh adik Faiz.
Fiqah minta maaf sangat-sangat tak dapat bagi semua orang vektor tuh.Harap kamu semua dapat memahami..Yang tidak tersenarai boleh cuba lagi pada masa akan datang.. (":

Bagi pemenang sila hantar detail dekat email fiqah :
fiqah_chokollis@yahoo.com

Entry Segmen :
URL gambar : *bagi gambar yang jelas erk* (:

*fiqah akan beri tahu apa-apa masalah,kalau gambar yang diberi tidak dapat divektorkan sebab fiqah pun baru belajar juga.Harap memahami*



Thank you for visit my blog

24 comments:

  1. Tahniah pemenang ;) Saya tak masuk pun, tak sempat, hehe.

    ReplyDelete
  2. Syukur. Saya menang. Saya dah hantar kat email awak. Ini email saya :-

    Nornishanisrinamustafa@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. dah abes ? tak sempat nak join. ingt tarikh luput lmbt lagik :(( waaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo..jangan sedih..insyaallah next time kalau free fiqah buat segmen lagi.. (:

      Delete
  4. wah! tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  5. Wow..terima kasih.. nanti eraz email kan gmbr.. :-)

    ReplyDelete
  6. Bertuah Zam terpilih.. Alhamdulillah.. Ok, nanti Zam emailkan gambar :)

    ReplyDelete
  7. Ok dh hantar ke email.. Klu ada apa2 gtau Zam ae :) Thanks again 4 the segmen :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okeyh..Anyway,congrats ya!! Welcome (":

      Delete
  8. terima kasih :) jap eh nak email haha

    ReplyDelete
  9. Wow! Akhirnya.. hehe.. Tq dear for choosing me. ok will send the details a.s.a.p!=)

    ReplyDelete
  10. Done email to u dear..:) Special entry for u..^^ http://www.aimisyahirah.com/2012/11/akhirnya-wajah-saya-bakal-divektorkan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..thank you for the special entry..hee~ (:

      Delete
  11. fiqah, saya dah balas email awak. try check ;)

    nornishanisrinamustafa@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. congrates sape yang menang. :D

    ReplyDelete
  13. tahniah pemenang..sibuk la..tak sempat nak join pape GA

    ReplyDelete
  14. taniah kepada pemenang..adie zaff bangga cz kwn2 blogger yang adie zaff knl menang.. Abg Eraz n Abg Zamani..tahniah..!!

    ReplyDelete