HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Senarai Sponsor Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla


Senarai sponsor :

1.Liyana Hazid : Add & Follow
2.Mizzs Ninie : Like & Follow
3.Ejuls - Sophie Paris Malaysia : Follow & Like
4.Fea Beads : Like , Add & Blog
5.Cadar Murah : Follow & Like  *follow blog ini dekat "networkedBlogs" *
6.Sweety Pretty Lens : Like
7.Aliya Tralala : Follow &  Add *ada perbubahan link blog disini!! updated*
8.Nabila Muhammad : Like & Follow
9.Syafira Darwisyah : Follow
10.Butterflies Melody : Like & Follow
11.Sirambotmaggi : Follow & Like
12.BubuCraftie : Like & Follow
13.Stylish Syafinaz : Like
14.Blouse Closet : Add & Like
15.Craft Maria Diana : Like & Follow
16.Dazzling Lens : Like & Follow
17.Contactlens Havenly Sight : Like
18.MairaDianaShoppe : Like & Follow
19.Handmade by Zliah : Like & Follow
20.Hotz Mumma : Like , Follow & Follow
21.CAAH Mini Shoppie : Like
22.SweetyBeauty Shoppe : Like & Follow *updated*
23.Miraclelight Shop : Like & Follow *updated*
24.Penyelamat Engkau : Klik & Klik *updated* tunggu sampai habis loading...
25.Sara Damia Alwi : Follow *updated terbaru*

Sponsor ditutup

*maaf sebab terlampau banyak sponsor untuk di-like,follow & add* (:
Tapi yang penting peluang untuk menang sangat cerah!!
Jom-lah join >>  Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla  <<


Kalau ada apa-apa masalah seperti tak dapat follow atau add, tinggalkan komen dekat dalam kotak komen ini..atau poleh >> PM << terus dekat fiqah *terima kasih*


Thank you for visit my blog

32 comments:

  1. banyaknye sponsor..
    Alhamdulillah done Add, follow like semua sekali, kecuali blog yg guna blogskin dan ta letak google friend connect tue..tataw la dapat follow ke ta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..thanks...yang itu nanti fiqah bagitau yer dekat mereka..then fiqah informkan dekat blog awak.. (:

      Delete
  2. blog cadar murah tu yati taktau la nak follow mcm mana.. bytheway.. yati tgh dlm proses nak like/add/follow semua sponsor

    ReplyDelete
  3. sorry...blog cadar murah and aliya tralala x blh follow...:(

    ReplyDelete
  4. blog cadar murah dan aliya tralala , tak boleh follow :(

    ReplyDelete
  5. blog cadar murah dan aliya tralala , tak boleh follow :(

    ReplyDelete
  6. blog cadar murah dan aliya tralala , tak boleh follow

    ReplyDelete
  7. kalau dh ada pemenang bgtau k.. :)

    ReplyDelete
  8. MALAM NNT NAK BW...:) SEKARANG NO NO NO BYK KEJE..
    TUNGGU..

    ReplyDelete
  9. done follow sume. sori lambat join. bru berkesempatan. hehe.

    ReplyDelete
  10. sya dh follow, klik and like utk update 31.08.2012 - terima kasih inform

    ReplyDelete
  11. dh ikut smua yg tlah dupdate :)

    ReplyDelete
  12. oke dh ikut semua syarat.. penat jugak jadi sponsor tu yee.. kena ikut semua selera penganjur dan org yang join.. :)

    ReplyDelete
  13. Dah ikut semua syarat.. :D
    Harap saya dapat menang.. :D

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum..

    kebanyakkan blog fail utk difollow.
    Hubungi sy di FB pada mana2 blog yg belum sy follow.
    TQ. :)

    ReplyDelete
  15. Fuh..berpeluh-peluh add, like and follow. Alhamdulillah semua dah settle.

    id follower: azilron_success
    id fb: miss zaza

    kalau x menang x tau nk kata apa la. Ni la GA paling byk kena tekan2....hehe

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah done follow,add n like.....www.arie-arisha.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Tq sbb inform kat Nisa.Dah follow/like/klik sponsor baruu

    ReplyDelete
  18. Thanks inform.. DOne follow semua sponsor.. Kalau ada tak follow, plis inform.. HArap dapat menang..

    ReplyDelete
  19. done follow all sponser...
    fuhh penat jari klik2
    tapi jangan lupa singgah blog sy...
    follow n like fb page sekali yer...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html?showComment=1349171732212#c7888106657212439348

    ReplyDelete
  20. Dah follow semue Termasuk Sara Damia Alwi . k thanks :)

    kalau dah umum pemenang inform :)

    ReplyDelete
  21. klik2!
    dah follow sume sponsor tapi blog cadarmurah still xleh nak follow.

    ReplyDelete
  22. fiqah..! dah follow semuaa~ =)inform sy kalau dh umum pemenang tu nanti k..! follow belog sy pulak kat sini :

    http://the-red-heart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah siap follow semua kecuali blog cadar murah dan aliya tralala .. Yang aliya tralala blog takboleh buka.. yang blog cadar murah taktahu mana button follow nye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sma la. blog aliya tralala x leh bukak

      Delete
  24. ok done follow, like n join.
    memng banyak..

    ReplyDelete