HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Segmen : Saya Nak Blogger Card


TAMAT!!

Assalammualaikum..Harinie fiqah nak buat Segmen : Saya Nak Blogger Card.
Hope dapat sambutanlah..hee~

*maaf , banner buruk*

Syarat-syarat :
1.Follow blog Fiqah*wajib*dan twitter Fiqah*kalau ada*

Cara menyertai :
1.Buat entry bertajuk " Segmen : Saya Nak Blogger Card "
2.Tempekkan banner buruk tuh dekat entry korang dan linkkan ke blog Fiqah.
3.Make sure korang tulis detail seperti dibawah dalam entry korang :

Nama : *nama blog yang anda guna / nama pendek*
Desciption : *link blog / umur / bebas*
Doodle : *kalau ada / bebas*
Warna : *tulisan(tak perlu bagi code,sebab fiqah tak pandai guna code)*
Background : *warna / background (url bckgrnd kalau ada, sertakan)*
 Perkataan bebas bermaksud sumber dari fiqah sendiri

4.Tag? tak perlu pun tak per.
5.Siap? Letak link korang untuk segmen nie dalam kotak komen fiqah.

*kalau tak dapat sambutan,siapa yang join tetap diberi Blogger Card*
Segmen berlangsung 4 Jun 2012 - 8 Jun 2012


Updated!


Thank you for visit my blog

38 comments:

  1. Adam Join,buat omey-omey yea :D

    http://imma-superman.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  2. Saya Join Buat cute-cute ye hehehehehe......

    http://3259thelittleboy.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  3. gud luck..
    http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  4. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  5. http://duniakecilalia.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  6. kiter join

    http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  7. thank fiqah sebab jemput..
    dah join,

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  8. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  9. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  10. join:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  11. join juga

    http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  12. http://hazirahc.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  13. hai hai, saya join jugak :D

    http://cherrysedap.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  14. http://cintakasehku-lovehunter.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  15. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  16. join

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  17. http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  18. join sini :)
    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  19. join , :)

    http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  20. Join :D

    http://sayaarisa-shimohira.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ^^

    ReplyDelete
  21. nak join ^^

    http://embunkasehmutiara-kasehmutiara.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  22. nak join

    nadeya1992.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  23. Hai ! Darwish baru join Harini !
    Nah link

    http://budaxmatacomey.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  24. http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    join. :D

    ReplyDelete
  25. join jugak..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/nama-eira-shamiera-desciption-httpeira.html

    ReplyDelete
  26. saya join :)


    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  27. http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  28. Saya join :)
    http://ceriterafirzanah.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  29. Nak jugak :)
    http://syazleenaliya.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  30. hye hye kte join . :)
    http://iyrazyra.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  31. hai Fiqah , saya join !

    http://iam-more-than-words.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  32. http://cintakasehku-lovehunter.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  33. saya di sini dan sertai .
    http://cyunkann.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  34. Saya join..

    http://princessaliessa.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  35. salam ukhwah..
    cikaidanur pown dan join tepat jam 00:17 07/06/2012


    http://cikaidanur.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-saya-nak-blogger-card.html

    ReplyDelete
  36. http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html

    join ;)

    ReplyDelete
  37. http://kusyamimihanani.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-blogger-card.html


    join :)

    ReplyDelete