HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Jatuh!!! Auchhh..


Salam semua..nak update blog nie..hehe..
Semalam pergi tuition fizik..
mula-mula nganga sebab dekat sekolah belajar bahasa melayu..
dekat tempat tuition belajar bahasa inggeris..
memang blurr..hehe..
dah berapa minit berlalu..
baru boleh faham apa yang diajar..wee~~~

Time balik dari tuition ler aku terjatuh dekat tangga
masa tuh turun tangga..dah lah masa tuh hujan..lantai mestilah licinkan..
so,aku ngan kawan turunlah tangga tempat tuition tuh..
aku pun satu tak berhati-hati masa turun tangga..
act tak tengok bawah pun..jalan pandang kehadapan..hehe..
then, aku tergelincir..nasib baik tak guling-guling dekat tangga tuh..
just terduduk dekat tangga..
nasib baik masa tuh tak ada sesiapa yang ada dekat situ kecuali kawan aku..
sekarang tangan bengkak sikit..hehe..
conclusionnya..
malang tak berbau..
So, berhati-hatilah semasa turun tangga.. =P


Thank you for visit my blog

9 comments:

  1. next time take care ye syg..
    ni dah ok syg?

    Salam, sy dengan rasminya melepaskan komen untuk menjemput owner blog join saya punya bloglist jika sudi..hehe..di link ::

    http://www.nornadiah.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

    ReplyDelete
  2. huhu! sian tu jatuh. jangan lupe letak ubat okey :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah letak..bengkaknya sikit jew... =P

      Delete
  3. Nak Cda review blog kamuu ?? Jom join segmen !!

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/03/segment-review-blog-meramaikan-follower.html

    ReplyDelete
  4. hati2 dik len kali..sakit tu jatuh terduduk >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..alhamdulillah dah baik dah.. >..<

      Delete
  5. lain kali hati-hati ye sebab jatuh mesti ke bawah... sakit.. Kalau jatuh ke atas xpe.. itu dah xda graviti.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kecuaian yang lalu biarlah jadi sejarah.. =P

      Delete