HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Hijab Galeria dah ada SHOP!!



Assalamualaikum semua..ingat lagi tak post FH tahun lepas pasal ini Rambang mata tengok tudung di Hijab Galeria ..Buat sesiapa yang masih ingat..Alhamdulillah~ Anyway,FH ada berita baik buat semua..Sekarang pihak Hijab Galeria akan membuka shop mereka sendiri..Buat penduduk Pinang..FH jelous..sebab Hijab Galeria akan membuka kedainya di Pinang..
Location :
Di Seberang Perai, Penang.DI medan perniagaan pauh (frontage)..bertentangan dengan mydin bukit mertajam yang baru dibuka
Tapi belum buka lagi ea..Shop itu akan dibuka pada 6 Februari 2016 Yang sebelum ini tertanya-tanya Adakah Hijab Galeria ini mempunyai kedai..harap entry kali ini terjawab segala persoalan.. Dan pihak Hijab Galeria tidak menggunakan order melalui whatsapp kerana dulu pihak Hijab Galeria pernah bagi number whatsapp tapi banyak confuse sebab customer mesej dekat dua2 tempat.So,sesiapa yang berminat nak beli boleh terus pm terus pihak Hijab Galeria sendiri..sebab kalau comment suruh pihak Hijab Galeria pm..memang tidak akan dilayan sebab beratus-ratus komen dekat setiap gambar..Susah pihak mereka untuk pm setiap seorang..So,korang kenalah pm sendiri pihak Hijab Galeria baru dilayan..

Buat pengetahuan semua..stok dekat Hijab Galeria cepat sangat habis..So,korang kena cepat-cepatlah kalau dah berkenan dengan tudung tuh..tambah-tambah lagi kalau tudung tuh merupakan keluaran terbaru...Sebab sebelum ini nak beli,banyak stok yang berkenan dah habis..sob3..so,korang kena ALERT-lah ea..

Belanja sikit beberapa design yang ada di Hijab Galeria






Extra : Pihak Galeria selalu juga buat Giveaway/Contest dekat page mereka..Mana tahu korang salah seorang pemenang..Jangan lupa mencuba..^^






Thank you for visit my blog

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih


Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)


Thank you for visit my blog

Giveaway from Suria Online Shop


"click banner to join"
Tamat : 18 January 2016


Thank you for visit my blog

DIY Postcard Giveaway by Sally Samsaiman


"click banner to join"
Hadiah:
"harap antara yang bertuah"


Thank you for visit my blog

Shawls Giveaway by Lollipop Manis


"click banner to join"

Tamat : 16 Januari 2016 , 12AM


Thank you for visit my blog

NEW YEAR GIVEAWAY BY DYLLAREZAN


"click banner to join"

Due date : 16 Januari 2016
Selamat Tahun Baru..^^


Thank you for visit my blog