HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh


"click banner to join"

There are 7 Fantastic winners will be chosen.
Due date : 31 Jul 2016


Thank you for visit my blog

Shopping Beg di Nile



Assalamualaikum semua..Sebelum hari raya harituh,ada join Giveaway dari Nile..and ternampak lah beg ini dekat situ..terus rasa nak beli..even memang takkan pakai punya beg ini raya tuh..haha..Orang lain duk sibuk beli baju raya,buat kuih..aku pula sibuk nak grab beg ini..haha..Time nak dekat raya-lah banyak SALE yang memang gila-gila murah..Beli beg ini dengan hanya RM8.60 sahaja(tak termasuk postage)..memang rugilah sesiapa yang tak grab peluang tuh kan...actually beli ini untuk kegunaan di u nanti.."pikir untuk masa depan".hehe..^^ maaf-lah nak habis raya baru nak update pasal ini..hehe.. =P
Anyway, nak bagi tahu servis Nile terbaik..aku bank in pagi tuh..esok barang dah sampai..ingat maybe took few days barang tuh sampai..al maklumlah nak dekat raya sangat time tuh..Lagipun ada baca review dari customer lain yang ada juga barang yang mereka beli tak sampai..risau juga time tuh..tapi aku percaya..maybe depends dekat tempat korang tinggal..sebab kadang-kadang process dekat sebahagian tempat yang lambat..
Bungkusan dari Nile
Beg yang dibeli... Drawstring bucket bag "
Condition : Good
Material beg : Best(kain tebal)
gambar dari "Nile"


Thank you for visit my blog

Daehan Minguk Giveaway By Siti Yang Menaip


"click banner to join"

Saya peminat Daehan Minguk Manse juga...^^
Ditag :
Nurina


Thank you for visit my blog

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak


"click banner to join"

Due date : 25.7.216 ( 7.00 a.m. )
Announcement of the winner : 25.7.2016 ( 8.00 a.m. )


Thank you for visit my blog

Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza


Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza
"click banner to join"

Hadiah Pemenang Pertama
Berupa barangan bernilai RM50

Hadiah Pemenang Kedua
Berupa barangan bernilai RM30

Pemenang Saguhati
Topup bernilai RM10

Tarikh Bermula Giveaway :
15 Jun 2016 (10 Ramadhan 1437)

Tarikh Tamat Giveaway :
11.59 malam 15 Julai 2016 (10 Syawal 1437)

Tarikh keputusan pemenang akan diumumkan pada :
Isnin / 18 Julai 2016 ( 13 Syawal 1437)


Thank you for visit my blog

GIVEWAY PERTAMA edisi Raya


"click banner to join"

Hadiah

1. Tambah nilai RM 5 untuk 4 orang pemenang
2. Tudung bawal AJ untuk 2 pemenang 
3. 5 pemenang akan dipilih untuk menghiasi bloglist bulan Ogos di blog SYF.DEAN

Segmen ini bermula pada 1/7 dan akan tamat pada 31/7 tepat pukul 12 tengah malam. 


Thank you for visit my blog

GIVEAWAY BY SYAZWANI MAZLAN 2016


http://syazwani30.blogspot.my/2016/06/giveaway-by-syazwani-mazlan-2016.html
"click banner to join"

Pemenang bertuah akan menerima tudung/selendang beserta mask sheet setiap seorang!! Jadi.... tunggu apa lagi, jom baca syarat-syarat penyertaan. Mudah je...

Buat satu entri bertajuk  GIVEAWAY BY SYAZWANI MAZLAN 2016 (letak gambar di atas tu beserta syarat-syarat penyertaan.
Follow Blog Wani
Like Page Wani
Selesai buat entri, komen entri ini dan beri link entri tersebut
Terbuka untuk Bloggers seluruh Malaysia
Tarikh Tutup Penyertaan 13 Julai 2016


Giveaway akan terbatal jika penyertaan kurang daripada 30 orang.


Thank you for visit my blog

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh


"click banner to join"

Due date  : 13 Julai 2016
Result date : 14 Julai 2016


Thank you for visit my blog