HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Giveaway Birthday Azhafizah


"klik banner untuk join"
Biar pantun berbicara.....

Jalan yang gelap tiada kereta
Memandu seorang berhati-hati
Bismillahirrahmanirrahim sebagai pembuka kata
Semoga pantun ini memikat hati

Pilihan di sana pilihan di sini
Mencari keredhaan di dalam hati
Namanya Azhafizah pemilik giveaway ini
Artworknya cantik tersentuh hati

Angan-angan hanyalah maya
Menjadi hobi yang ternanti-nanti
Orangnya kreatif sudah berpunya
Itulah Aidil si pemilik hati

Bendanya licin ingatkan keli
Rupa-rupanya hanya sekeping plastik
Perkahwinan terjalin indah sekali
Semoga berkekalan sehingga mati

Impiannya hanya untuk berjaya
Mengubah nasib keluarganya kini
Bakat seninya menjadi kerjaya
Bersinar cantik si Blogger ini

Pergi membeli di kedai Pak Mat
Membeli bawang dan juga cili
Bulan Februari tarikh keramat
Lahirnya puteri yang cantik sekali

Pergi ke Jusco bershopping sakan
Jualan murah di sana sini
Selamat Hari Lahir ku ucapkan
Khas buat Birthday Girl ini

Makan pagi bersama Kamsiah
Order pula jus ceri
Di sini ku tinggalkan hadiah
Yang hanya mampu kuberi ^^

Ekekeke..gelak seorang-seorang buat pantun tak jadi ini..hehe..
Psst : Maaf curi beberapa gambar dan kalau terkasar bahasa dalam pantun ini~


Thank you for visit my blog

Request Vektor Lelaki dan Perempuan


Harituh ada blogger minta divektorkan..Aku tak tahu macam mana nak lukis rambut..kalau vektor perempuan bertudung litup tuh,retilah juga nak hentam2 kan..Kalau laki,yang bab rambut tuh hancur lagi..sebab tuh banyak yang aku lukis semua doodle/vektor perempuan..haha..Anyway,kali ini aku cuba juga lukis ambut tuh..walaupun agak kelakar bagi aku..
Vektor kali ini direquest oleh Scha Aryana
Dijemput semua ke belum adik tuh yer..(:


Psst : Harap semua boleh doakan saya untuk mendapat keputusan yang cemerlang dalam spm 2013..
Terima kasih~ ^^


Thank you for visit my blog

Exchange Banner


Jom exchange banner..^^

Banner Exchange :
    
Sesiapa berminat nak exchange banner,boleh comment dekat kotak comment yer..


Thank you for visit my blog

Request Doodle Kim Bum


Dapat pula doodle request kpop,Kim Bum..Aku buat ala-ala doodle..ambil gambar bawah nie sebagai contoh..Anyway,thanks dekat deviantart sebab bagi inspirasi lukis doodle ini..haha..tangan ini memang kaku nak lukis doodle laki2..Deviantart ini memang banyak doodle2 comel..korang boleh pergi tengok..Tak tipu..^^
Lukis punya lukis,jadi macam bawah ini..macam lain jer..Haha
Cepat-cepat aku adjust,jadilah macam bawah ini..Haha..
Lepas dah siap,aku baru perasan..warna rambut tuh patut warna coklat and kerinting.. =O K,buat-buat tak nampak jelah..Lepas ini projek nak kena lukis vektor dengan banner..hehe..Terima kasih yang sudi request..^^
Pemilik kedua-dua doodle di atas ialah Cik Eymasu 
Yang lain jangan nak ambil yer..^^


Thank you for visit my blog

Request Doodle dari Mardiah Diana


Dah lama tak terima doodle request,akhirnya ada seorang blogger yang minta aku lukis doodle untuk dia..dengan senang hati lukis,walaupun dah lama tak melukis..hehe..Tiba-tiba aku rasa puas hati tengok mulut doodle tuh.macam cantik jer aku tngk..hehe..perasan kejap..selalu bab lukis mulut,tangan semua fail..Sekarang nak kena belajar lukis tangan pula..hehe..okeyh..ini dia doodle yang telah siap..Harap blogger tuh sukalah..Jangan curi yer,doodle tuh hak milik dia..^^ 
Jangan terkejut,aku publish doodle tuh dalam original size,memang besar kedabak
http://3.bp.blogspot.com/-WHVFDDt-Slo/Usd42dulGDI/AAAAAAAAHUo/i5Qz9L2UId0/s1600/New+Picture+(1).png
Pemilik doodle diatas ialah Mardiah Diana
Sedekah sini >> klik <<


Thank you for visit my blog