HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Kad Raya 2013


Assalamualaikum semua..Alhamdulillah raya tahun ini dapat banyak kad raya dari blogger,ada yang dapat "free" ada yang saya exchange kad raya dan ada yang kawan bagi..^^ Amalan kad raya mungkin dianggap ketinggalan zaman sekarang,tapi kalau tengok blogger-blogger sekarang tak putus-putus bagi kad raya,senang kata apa yang lama tuh kita hidupkan kembali bagi keseriaan sikit menyambut bulan Syawal..Betul tak?? Harap amalan ini tak ditelan zaman..>.<

 
Okeyh..yang first ini kawan saya sejak dari tadika bagi..Nama dia Dhiyaa..Serious suka sangat..Kena simpan elok-elok ini..Hehe..
 Yang ini pula poskad Hari Raya dari kak Kathy R'bain ..Tak silap saya,poskad ini sampai semalam..Poskad pertama saya dapat..hehe..Tak pernah-pernah dapat poskad..Terima kasih kak..
 Kad ini pula saya tak tahu siapa pemberinya..Sebab tak ada klu yang ditinggalkan..Apa-apa pun terima kasih..^^
 Kad raya ini pula saya dapat dari kak Eymasu .Kreatifnya kak ini..Specialkan kad raya yang kak ini bagi..Apa yang penting kad raya ini handmade..Tersentuh dngn keikhlasan sis..^^ Susah2 jer buat kad ini..
 Korang mesti ramai yang tahu kad raya ini dari siapa?? Kak doodler hebat, Cci . Teruja dapat kad raya ini..Suka apa yang terkandung dalam kad raya tuh..^^
 Kad raya ini pula saya dapat dari Segmen Kad Raya Minie..Terima kasih yer kak Minie bagi saya menang.. Kad raya pertama sampai dekat rumah..hehe.."Teruja masa tuh"
 Kad raya warna merah jambu ini pula diberi oleh kak FatinDiana ..Simple dan cantik..Saya exchange kad raya dengan kak Fatin..Tapi tak tahulah kad raya tuh dah sampai ke belum..Belum dapat respons dari kak Fatin lagi..^^
 Kad raya ini juga dari doodler hebat, dari Kak Azzah Comel karipap yang sis bagituh..hehe.. ^^ 
 Kad raya ini pula dapat dari blogger Ieymah Ismail..In Shaa Allah hubungan kita sesama blogger akan berkekalan ke akhirat.. ^^
Ini pula kad raya pertama dapat dari blogger lelaki, Uzairothman..terima kasih sudi bagi dekat saya..hehe.."muka tak malu minta blogger ini bagi kad raya,sebab harituh dia buat status "siapa nak kad raya" so,saya cepat2 grab peluang tuh..hehe..
Terima kasih semua atas pemberian kad-kad raya tuh,mereka yang sudi tag saya dekat facebook dan wish dekat chat juga..Selamat hari raya Aidilfitri..Semoga ibadat saya dan ibadat kamu semua diterima..Amin~


Thank you for visit my blog

Freebies Doodle Raya Versi Lelaki


Assalamualaikum semua..Blog ini dah semakin sunyi..hehe..Maaflah..Ketandusan idea untuk menaip.Tapi kali ini saya nak beri Freebies Doodle Raya Versi Lelaki dekat pembaca-pembaca blog terutama sekali follower blog ini..Terima Kasih yer yang selalu melawat blog bersarang ini..hehe.. >.<
 http://4.bp.blogspot.com/-efmziIeaHhs/UgC-FsRgJ7I/AAAAAAAAHD8/4mtRqmiNzqM/s320/BiruL.png
http://3.bp.blogspot.com/-JGFxy7AlqJ8/UgC-F-rjA_I/AAAAAAAAHEE/B8CnlpU0JxM/s320/CoklatL.png
 http://1.bp.blogspot.com/-vk0H6vlc7hI/UgC-J6cj1iI/AAAAAAAAHE8/y8ndqeiVWlo/s320/hijauL.png
 http://4.bp.blogspot.com/-Pchdw5tZ0mw/UgC-F9OXlFI/AAAAAAAAHEA/ZNPh-i0RG2w/s320/HitamL.png
 http://4.bp.blogspot.com/--hR-wWIMhLE/UgC-GiX3McI/AAAAAAAAHEU/H2wPaGSnkSw/s320/KelabuL.png
 http://4.bp.blogspot.com/-RbCwXgy--N0/UgC-HEBMiLI/AAAAAAAAHEc/N-tQoiBpEV4/s320/KuningL.png
 http://3.bp.blogspot.com/-t_jcCkV3Vyo/UgC-IgCIxRI/AAAAAAAAHEo/MxWoHLtUl0s/s320/MerahL.png
 http://3.bp.blogspot.com/-OBb-wELYpG4/UgC-KLS4S2I/AAAAAAAAHFA/_s4ISQaDqQk/s320/orenL.png
 http://3.bp.blogspot.com/-4uC_2YRLRog/UgC-ICAgy8I/AAAAAAAAHEk/RJ_ys2taAvM/s320/PinkL.png
http://4.bp.blogspot.com/-6gjY2wzmP1Q/UgC-JSrRZNI/AAAAAAAAHE0/jUaKbPNT0AU/s320/UnguL.png
Maaf warna Baju Melayu dia agak peliks..Haha..Main warna jer tadi..
Siapa nak,jangan malu2 nak ambil yer..>.<
Dengan ini,saya nak mengambil kesempatan
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin


Thank you for visit my blog