HOME ART TRADE EXCHANGE BANNER TUTOBIES

Lesen Oh Lesen


Tumblr_lft3ht58yp1qaew9xo1_1280_large
Assalamualaikum semua..Minggu cuti ini,saya ada ambil lesen menunggang motosikal..Lambatnya saya ambilkan?? Haha..Disebabkan saya lahir 06.12.1996"siap promote hari tarikh lahir" hehe.. so,memang lambatlah dapat ambil lesen..dah SPM baru nak ambil..Alhamdulillah ujian komputer saya lulus.. Nanti akan ada 3jam ceramah lagi sekali dan 3 jam test motor..Harap semua berjalan dengan lancar..Bercakap pasal motor..ada trauma sikit pasal motor..Haha..pernah jatuh sekali sebab terkejut..Alhamdulillah,tak ada apa-apa dan berlakunya berhampiran rumah...Masa tuh nak selekoh..tiba-tiba ada kereta nak lalu juga..Entah macam mana,mungkin sebab hormon adrenalin saya,terkejut..Motor yang jatuh..saya tak..tapi tetap trauma..hehe..Paling geram,orang yang pandu kereta tuh..tengok jer..Hmm..Nasib baik tak kenal,orang tuh....Kalau tak,bertambah malulah..hehe..So,sekarang tengah pikir macam mana nak hilang trauma ini..dah lah ada test motor nanti..hmm..Doa-doakan sahaja dapat buat yang terbaik nanti..^^
Tumblr_llvwr2qphl1qkqr00o1_400_large


Thank you for visit my blog

Request dari Ezatee


Assalamualaikum semua..Dapat request lagi..fuh dah tak larat dah..hehe..Tapi laratkan juga nak lukis untuk adik Ezatee ini..hehe..
E : chubby girl,pakai tribal pashmina,long dresses,long handbag
Baru perasan adik nak tudung pashmina..=O Sis rasa doodle ini macam pelik sikit..haha..Hope adik sukalah..Maaflah tak seperti yang diharapkan..^^


Thank you for visit my blog

Request Dari Budakkecikbermonolog


Assalamualaikum semua..Harituh BudakKecikBermonolog ada request satu doodle..tapi saya tak tahulah jadi ker tak..Dia request :
E : nak request doodle yang tgh blajar , pkai spek n muka serius . kyaa~ xD
dan inilah hasilnya..Hmm agak2 menjadi ker doodle yang di request??
Meja tak seberapa,tapi bangku tuh mahal..lol..^^


Thank you for visit my blog

Fabric Covered Button


Assalamualaikum..Suka benda yang comel-comel tak??Okeyh,saya memang suka benda yang comel-comel ini..Tapi tak tahu lah benda ini comel ker tak bagi kamu semua..hehe..Apa bendanya?? Okeyh ini gambarnya..Agak-agak apa yer??

"fabric covered button dan button badge(keychain mirror) yang saya beli"
Tengok tajuk pun mesti dapat teka..hehe..Fabric Covered Button!! Saya beli fabric covered button yang digunakan sebagai pin tudung..Untuk pengetahuan semua,button ini boleh design sendiri kalau beli dalam kuantiti yang banyak..Mana tahu ada blogger tak tahu nak bagi apa dekat top komentor ker..bolehlah bagi fabric covered button ini..hehe..just bagi suggestion..Yang saya punya tuh design memang dah sedia ada..Apa yang menarik sekali button ini boleh juga dijadikan rantai..

Serious KREATIF!! Ada banyak lagi craft tangan yang comel-comel..Contoh :

Notebook!! "Ada sesiapa tak nak bagi notebook ini dekat saya?? hehe "

Coin Purse
dan macam-macam lagi..Boleh tengok sendiri..Okeyh,saya beli button itu dekat
Dewi's Artwork Station "page"
atau http://dewisartworkstation.blogspot.com/ "blog"
sesiapa yang berminat bolehlah beli dekat situ..Harga yang dikenakan sangat berpatutan..^^


Thank you for visit my blog

Bookmark Miraa Hussin


"klik banner untuk turut sertai..^^
10 perkara tentang miraa dan blog miraa :
1.Sis Miraa merupakan lepasan SPM.
2.Ambil tempahan blog.
3. Ada business sendiri,,Selalu nampak sis promote barang gadget dalam fb.
4.Selalu update pasal mak,bf dan customer dalam fb..
5.Bagus dalam membuat tutorial.
6.Mempunyai blog yang memang menawan.
7.Baik dan pemurah..contohnya,sis selalu buat Giveaway/Contest/Segmen dalam blog atau fb..nak beri orang hadiah..hehe..
8.Sis Miraa ada piano..Sis selalu upload video sis main piano.
9.Pandai dalam melukis doodle..habis kertas sis lukis doodle untuk peserta segmen sis..
10.Pernah masuk majalah..^^tak silap majalah REMAJA!!!
Apa kekurangan blog sis?? Hmm..Jujur saya cakap,kesmuanya ok..sebab semua gadget yang wajib,ada dalam blog sis miraa..Gadget pun tersusun rapi dan tak semak..^^


Thank you for visit my blog

Request Lagi!! Shoutbox icon


Assalamualaikum..Saya dapat request lagi..Kali ini doodle muslimah untuk shoutbox icon pula..hehe..Harap Cik Bella suka dengan hasil kerja saya..^^
Cik Bella boleh resize kan shoutbox icon ini menggunakan imgur ...Hehe..saya tak tahu size shoutbox sis berapa..>.<
Amaran : Jangan ambil shoutbox ini!! Dibuat khas untuk Cik Bella
http://1.bp.blogspot.com/-OOuJeI1f2oQ/Uaa0AndGv_I/AAAAAAAAG7A/7JGoP7LEe0M/s320/cikbella.png
#abg saya kata speaker tuh tisu tandas..lol..Masih memperbaiki hasil lukisan..=P
#Sesiapa nak request,just drop komen k..In Shaa Allah akan diusahakan jika ada masa terluang..
"l00% transparent"


Thank you for visit my blog

Request doodle dari blogger


Assalamualaikum..Sebelum ini sis dapat request doodle dari blogger-blogger..
-Adik ini nak doodle tengah senyum sahaja!!!
Doodle untu Nurul Atiqah
-Adik ini pula nak doodle pegang buku
Doodle untuk Asma-Sah
-Adik ini pula nak doodle pegang love kecik,tapi..tapiii...sis tak reti buat...haha..macam ini harap diterima-lah..hehe..
Doodle untuk Ain Nadia
#Sesiapa yang nak request boleh drop komen di entry..Akan diusahakan apabila ada masa terluang..Thanks~ "yang dah request jangan request lagi..hehe..kasi peluang yang lain pulang"
"100% hasil tangan sendiri"


Thank you for visit my blog

Pemenang Mini Segmen : 2 Days


"Mohon maaf sangat-sangat kalau tak lawa..saya pun manusia biasa.."
Pemenang Mini Segmen : 2 Days ialah

Tahniah kepada pemenang..Yang tak menang,jangan kecewa..In Shaa Allah ada masa saya buat lagi segmen ini..Memang niat nak bagi semua yang baik hati join,tapi kekangan masa yang tak mengizinkan..Harap semua faham..
#Bagi pemenang Mini Segmen : 2 Days boleh tuntut vektor korang melalui email saya "fiqah_chokollis@yahoo.com"sertakan,link entry dan no. bertuah korang....
Terima kasih~


Thank you for visit my blog

Mini Segmen : 2 Days


TAMAT
#Pemenang akan diumumkan secepat mungkin..saya siapkan dahulu vektor pemenang tuh,baru saya akan umumkan pemenang..harap bersbar..
Assalamualaikum..Hari ini dengan berbesar hati nak buat Mini Segmen : 2 Days terutama sekali untuk follower-ku..Tujuan saya nak buat segmen ini disebabkan untuk memeriahkan blog ini yang dah lama menyepi..Harap dapat sambutan..^^
Cara Penyertaan :
1.Like my FanPage.
2.Buat simple entry untuk Mini Segmen : 2 Days.
3.Letak gambar untuk divektorkan.
4.Hantar link entry Mini Segmen : 2 Days korang di kotak komen ini.
Hadiah :
5 vektor"random"
#Ciri-ciri gambar untuk divektorkan :
1.Bagi yang perempuan Islam,hendaklah menutup aurat.
2.Gambar hendaklah jelas..Seelok-eloknya gambar separuh badan sahaja..Hehe
Tamat : 25.5.2013
SENARAI PESERTA


Thank you for visit my blog

Bakal Pemenang Mini Segmen : 2 Days




Thank you for visit my blog

Dress To Please Allah


Tumblr_lrotxig1ka1ql3obmo1_500_large
"Credit to Weit"


Thank you for visit my blog

Vektor untuk Sharina Elyana


Assalammualaikum..Tadi blogger Sharina Elyana ada komen dekat entry ini ..hehe..tiba-tiba extra semangat..So,saya buatkan untuk dia..hehe..Maaf tak berapa jadi..Saya tak reti nak taruk corak tudung tuh..hehe..Anyway,hope sukakannya..

"Gambar selepas divektorkan"
"Gambar sebelum divektorkan"
Ada tak iras2 vektor yang saya buat..hehe..^^
Dah ngantuk ini..nak tidur kejap..
Assalammualaikum~


Thank you for visit my blog

Vektor untuk Kak Farah


Assalammualaikum semua..Kak Farah suruh saya kartoonkan gambar dia..Dah lama tak buat vektor..Jadi,hasilnya memang pelik sikit..haha..Hope sangat kak suka yer..List request yang lain harap kamu semua boleh tunggu yer..Sekarang masih dalam minggu exam..Hehe..Kalau boleh doakanlah saya nanti..In Shaa Allah request yang di buat akan di siapkan secepat mungkin..
"Gambar selepas di vektor"
"Gambar sebelum divektorkan"
Jom pakat follow blog >> Cik Yang Divektorkan << 
XoXo..Assalammualaikum..^^


Thank you for visit my blog

Freebies Doodle Perempuan Pelajar Sekolah


Assalamualaikum dan salam jumaat semua..^^ Hari ini dengan bermurah hati nak bagi simple freebies Doodle Perempuan Pelajar Sekolah .

http://4.bp.blogspot.com/-LouQMy4POnw/UYyJPeDeoUI/AAAAAAAAGyc/NOuiLoqsuM8/s320/pelajar1.png
 http://1.bp.blogspot.com/-l5LodW_aacU/UYyJMjsmUaI/AAAAAAAAGyA/q4YEmkrwbYI/s320/pelajar+2.png
http://1.bp.blogspot.com/-QYx5ryjltrs/UYyJKU6y22I/AAAAAAAAGx4/U7lykwkcxwU/s320/pelajar+3.png
 http://2.bp.blogspot.com/-XWrEVF5jC74/UYyJMsBdKdI/AAAAAAAAGyE/nJAEa_AsCGQ/s320/pelajar+4.png
 http://1.bp.blogspot.com/-LH4ViPbcBwQ/UYyJNSw-O3I/AAAAAAAAGyM/mCN60H8EK9U/s320/pelajar+5.png
 http://1.bp.blogspot.com/-m4wFfOo7mSw/UYyJOBKNE3I/AAAAAAAAGyI/3r7jzBa3tIs/s320/pelajar+6.png
Jangan lupa komen yer,kalau dah ambil..^^
#Kalau berminat nak request doodle dari saya pun boleh,just drop komen anda..In Shaa Allah saya akan cuba buat bila ada masa terluang nanti..^^


Thank you for visit my blog

Love it


"doodle gangster yang malas nak diwarna-kan..haha"
Assalamualaikum semua..Blog ini dah lama tak update..hehe..mohon maaf..Disebabkan semangat esok cuti sekolah,gahkan diri update 1st entry untuk bulan May kali ini.. Bulan April yang lepas memang sibuk dengan aktiviti sekolah,sukan dan competition..Jarang masuk kelas pula tuh..Huh!! Dan tak banyak masa nak update entry..hehe..Sekarang nak mula concentrate dekat pelajaran balik..Minta jasa semua doakan  saya untuk mid year exam hari rabu ini..Okeyh..dah habis menolog dan membebel..hehe..Kembali kepada tujuan utama..Harituh saya dapat inbox dari Tshit Mudah Terengganu 
Terkejut juga dengan statement dia..Rupa-rupanya dia nak bagi saya ini "Awesome!!"
Mug Printed!! Sangat sukakannya..Saya gunakan freebies doodle Cci untuk design mug saya..hehe..Mug ini sampai rumah minggu lepas tapi hari ini baru peluang nak update..hehe..=P "Mengalahkan budak asrama pula.."Terima kasih tak terhingga saya ucapkan kepada Tshit Mudah Terengganu ..^^ Tshit Mudah Terengganu menjual t-shirt printing,mug printing dan supply silkscreen printing dengan harga yang berpatutan..Dan sekarang Tshit Mudah Terengganu sedang membuat tawaran untuk menjadi sponsor..Baca >> Sini << untuk maklumat lebih lanjut.

Ini pula hadiah GA dari Cci yang sampai semalam..Comel sangat Notepad tuh..Thanks sis..
Status : Exam Mid Year!!Please be nice to me.>.<


Thank you for visit my blog